Sparebanken Møre forlenger og utvider avtalen med Tietoevry

Kjernebank-avtalen fortsetter i fem nye år. 
FORNYELSE: Leder i Tietoevry Tech Services Norge, Evi Seljevoll forteller at den nye avtalen med Sparebanken Møre vil inkludere en modernisering av deres plattform.
FORNYELSE: Leder i Tietoevry Tech Services Norge, Evi Seljevoll forteller at den nye avtalen med Sparebanken Møre vil inkludere en modernisering av deres plattform.

Banken har fornyet avtalen sin med Tietoevry Fintech Norway og Tietoevry Tech Services. Den nye avtalen vil være en forlengelse av den forrige, med et tillegg av noen tjenester. Disse tjenestene dreier seg om nye sikkerhetsløsninger, antihvitvask, og løsninger for onboarding av kunder.

– Målet er at det skal være enkelt å bli kunde og å være kunde i Sparebanken Møre. Da må vi ha gode og effektive verktøy for å videreutvikle banken, og for å tilpasse tjenestene til endrede behov hos kundene våre, sier leder for forretningsutvikling i Sparebanken Møre, Over Skjeret i en pressemelding.

Det er også inngått en avtale med Tietoevry Tech Services for tjenester knyttet til PC’er, nettverk og infrastruktur.

– Avtalen inkluderer modernisering av kundens plattform hvor økosystemet rundt sky er sentralt. Partnerskapsmodellen, som er utarbeidet i fellesskap, er en av de viktigste suksessfaktorene i avtalen. Den sikrer stabile leveranser, samtidig som vi har fokus på fremtidig modernisering for å nå bankens strategiske målsetninger. Regulatoriske krav, data og sikkerhet et svært viktig element i dette samarbeidet, sier leder av Tietoevry Tech Services Norge, Evi Seljevoll.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også