Sparebanken Vest gir tosifret millionbeløp til lokal fotballklubb

Pengene skal gå til å bygge ny innendørs fotballbane. 
GAVESJEKK: Sparebanken Vest overrekker gavesjekken til Søre Neset. | Foto: Benjamin Norenes
GAVESJEKK: Sparebanken Vest overrekker gavesjekken til Søre Neset. | Foto: Benjamin Norenes

I Bjørnafjorden kommune utenfor Bergen, har nå Sparebanken Vest gitt den lokal klubben Søre Neset en gavesjekk på hele ti millioner kroner. Pengene skal gå til å bygge en hall rundt en av fotballbanene på anlegget deres. 

– I dag er jeg stolt, skriver banksjef i Sparebanken Vest sin filial i Bjørnafjorden, Benjamin Norenes, på LinkedIn-profilen sin. 

– Sammen med gode kollegaer i Sparebanken Vest har jeg vært med på å overrekke hele ti millioner kroner til byggingen av ny, innendørs fotballhall på Søre Neset. 

Han skriver videre at han selv er gammel fotballspiller gjennom 20 år kjenner godt til lange vintre på utendørsbaner.

– I dag er det kun tre haller i og rundt Bergen hvor man kan spille fotball innendørs. Nå blir Sparebanken Vest Arena på Søre Neset idrettsplass en av dem. 

Han skriver at sammen med eksisterende fotballbaner og treningsanlegg, vil området nå få en komplett arena som er tilrettelagt for utendørs- og innendørsaktiviteter hele året.

– Vi i Sparebanken Vest tar rollen vår som samfunnsbygger på alvor. For å kunne tiltrekke flere barn og unge til idretten, er vi helt avhengige av sterke idrettslag med gode aktivitetstilbud. En slik hall gjør at flere kan begynne med idrett tidligere, samt holde det gående lenger, sier Norenes. 


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også