Danske Bank henter ny global investeringssjef

Danske Bank har ansatt en ny leder for investments & product offerings etter Thomas Borg Dideriksen, som har vært i banken i mer enn 37 år.
Kerstin Lysholm har overtatt stillingen som global leder for Investments & Products Offerings i Danske Bank. | Foto: PR/Nordea
Kerstin Lysholm har overtatt stillingen som global leder for Investments & Products Offerings i Danske Bank. | Foto: PR/Nordea

Danske Bank har ansatt Kerstin Lysholm som ny global leder for investments & product offerings.

Lysholm kommer fra Nordea, der hun har vært ansvarlig for investeringsstrategier for personkunder og utvikling av investeringsprodukter i nesten fem år.

– Utnevnelsen av Kerstin Lysholm gjenspeiler våre ambisjoner innen kapitalforvaltning (...) Med Kerstins erfaring og merittliste fra noen av de største aktørene har hun bevist at hun forstår investeringsområdet som få andre i bransjen, sier Anne Buchardt, leder for Global Private Banking, i en pressemelding.

I fjor lanserte Danske Bank sin nye strategi, Forward ’28, der investeringer og kapitalforvaltning skal spille en sentral rolle. Derfor planlegger banken å investere massivt i produktutvikling og ansatte.

– Jeg kunne ikke si nei til muligheten til å lede et så sentralt område i Danske Bank, som er i rivende utvikling. På mange måter forenes erfaringene fra karrieren min i denne stillingen, der jeg skal være med på å videreutvikle Danske Banks investeringstilbud og rådgivning til alle privatkunder, sier Lysholm, som begynte i jobben tirsdag.

Lysholm overtar etter Thomas Borg Dideriksen, som gikk av i mars. Dideriksen har hatt stillingen de siste tre årene og har tilbrakt hele sin karriere, mer enn 37 år, i Danske Bank i ulike stillinger.

Allerede abonnent?Logg inn her

Les hele artikkelen

Få tilgang i 14 dager gratis. Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

Dette er inkludert i ditt prøveabonnement:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
  • Må inneholde minst 8 tegn, og inkludere tre av: Store bokstaver, små bokstaver, tall, symboler
    Skal inneholde minst 2 tegn
    Skal inneholde minst 2 tegn

    Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1720 kr per kvartal

    Start abonnementet ditt her

    Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger

    Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

    Del artikkel

    Meld deg på vårt nyhetsbrev

    Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

    Vilkår for nyhetsbrev

    Forsiden akkurat nå

    Les også