Bank gir pengegave til nytt barneskitrekk

Orkla Sparebank gir 150.000 kroner til Orkdal idrettslag.
UTDELING: T.v, sponsoransvarlig i Orkla Sparebank, Terje Sletvold og daglig leder i Orkdal IL/Knyken Skisenter, Rune Stenkløv under overrekkelsen av midlene.
UTDELING: T.v, sponsoransvarlig i Orkla Sparebank, Terje Sletvold og daglig leder i Orkdal IL/Knyken Skisenter, Rune Stenkløv under overrekkelsen av midlene.

Orkla Sparebank kom tidligere i mars med en pengegave til Orkdal idrettslag i Orkland kommune. Gaven var på 150.000 kroner og skal gå til nytt barneskitrekk i Knyken skisenter. Skitrekket har til nå vært et gratis tilbud drevet av frivillige og samarbeidspartnere.

– Barneskitrekket ligger i et familieområde, der det er svært mye aktivitet. Derfor er det veldig viktig for oss at det forblir et gratis tilbud, sier sponsoransvarlig Terje Sletvold i Orkla Sparebank til Finanswatch. 

– I gode og onde dager

Banken og skisenteret har til neste år vært samarbeidspartnere i 90 år, og inngikk sin første avtale i 1935 da banken bidro med å bygge senterets første ”Knygstuggu”. 

– Samarbeidet mellom oss har vært kjempebra, sier Sletvold og legger til, 

– i et så langt samarbeid blir det jo litt i gode og onde dager, og under oppbyggingen av dette anlegget så måtte banken hjelpe litt ekstra. Men det er klart, vi har et inderlig ønske om at barn og unge skal ha samme muligheter i skisenteret.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også