Sparebank 1 Østlandet selger lokalene sine i skiparadis

Avkrefter samtidig at de skal nedskalere aktiviteten i området. . 
Foto: Sebastian Holsen
Foto: Sebastian Holsen

Sparebank 1 Østlandet annonserer nå at de skal selge bankbygget sitt i Trysil. De bekrefter samtidig at de blir værende i området, og at salget ikke på noen måte vil bety at de skal nedskalere, men at de nå skal flytte inn på det lokale kjøpesenteret. 

– Vi er glade over å kunne annonsere dette. De nye lokalene i Trysilsenteret vil bli mer tidsriktig og innbydende for både ansatte og kunder. Vi mener også at tilgjengeligheten for kundene blir enda bedre. Samtidig kommer vi nærmere resten av handelsstanden i Trysil, noe som vi mener vil være positivt både for oss og Trysil sentrum, sier Magnus Enger, banksjef Trysil i SpareBank 1 Østlandet, til Lokalavisa Trysil-Engerdal. 

Banken opplyser at grunnen for salget er at lokalene rett og slett ble for store for dem. 

– Vi utnytter ikke hele arealet, det kan ikke forsvares å fortsatt ha virksomheten i de store lokalene, sier han.

Kjell Inge Bækken, regionbanksjef i SpareBank 1 Østlandet, sier samtidig at bygget innen kort tid blir lagt ut for salg. 

– Det er et attraktivt bygg for flere typer virksomheter. Det har en sentral beliggenhet i Trysil og har også potensial med tanke på eventuell videreutvikling. Vi har allerede merket interesse fra flere aktører som mener bygget kan være aktuelt for dem, sier han. 


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også