Styrelederen blir ny banksjef i Bjugn Sparebank

Vi ønsker å styrke avdelingen og rigge oss for vekst, sier den nye banksjefen Jan Vollan, i Bjugn Sparebank.
SKIFTER ROLLE: Jan Vollan går fra rollen som styreleder til administrerende banksjef. | Foto: Bjugn Sparebank
SKIFTER ROLLE: Jan Vollan går fra rollen som styreleder til administrerende banksjef. | Foto: Bjugn Sparebank

Jan Vollan er ansatt som ny administrerende banksjef etter avtroppende Tone Hammer i Bjugn Sparebank. Det ble kjent i fjor desember at Tone Hammer slutter som administrerende banksjef i Bjugn Sparebank, kun etter ni måneder i stillingen. 

Les mer: Ny administrerende banksjef i Rørosbanken

– En av suksesskriteriene for bankens gode utvikling er dyktige og engasjerte medarbeidere, jeg ser frem til å bli en del av en slik dyktig gjeng, sier Vollan i en pressemelding. 

Vollan er selv styreleder i banken, og har hatt ulike verv i banken gjennom 15 år. På spørsmål om hvem som ledet prosessen svarer han følgende: 

– Jeg varslet tidlig om inhabilitet knyttet til ansettelsesprosessen, det medførte til at nestleder i styret tok over, sier Vollan til FinansWatch 

Han legger til at Bjugn Sparebank skal ha generalforsamling senere denne måneden, og han har kommunisert til styret at han ikke vil stille til gjenvalg. 

– Dette er altså ikke en midlertidig løsning? 

– Jeg har valgt å si opp min vanlige stilling og starter fulltid i banken fra 1. juni. Jeg ønsker, og har planer om å bli i banken, sier Vollan. 

Bjugn Sparebank er en selvstendig bank i Eika Alliansen med 21 ansatte som holder til i Bjugn, Ørland kommune. Selv om Bjugn Sparebank er relativt liten i størrelse, er de fortsatt stor nok til å kunne tilby vanlige banktjenester. 

– Ønsker dere å fortsette å være en frittstående bank? 

– Vi ønsker å være en selvstendig bank og ta de riktige valgene, dette med samme målsetting som tidligere. I arbeidet videre ønsker vi å fortsette med sunn og god vekst, der vi ønsker å styrke banken i flere avdelinger og rigge oss for vekst, sier Vollan. 

Banken har en viktig rolle som en “solid støttespiller” for næringslivet og lokalsamfunnet i kommunen, Vollan ser frem til å komme i gang med den nye jobben sier han i en pressemelding. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også