Ny administrerende banksjef i Rørosbanken

Tone Hammer kommer fra jobben i Bjugn Sparebank.
Tone Hammer kommer fra jobben som administrerende banksjef i Bjugn Sparebank.
Tone Hammer kommer fra jobben som administrerende banksjef i Bjugn Sparebank.

Det ble nylig kjent at Tone Hammer slutter i jobben som administrerende banksjef i Bjugn Sparebank etter kun ni måneder. Nå er det klart at hun tar over jobben med samme rolle i Rørosbanken. 

Styreleder i Rørosbanken, John Birger Tronsaune, er fornøyd med å ha fått signert Tone Hammer. 

– Vi har ansatt en administrerende banksjef som leverer på alle punkter i vår kravspesifikasjon. Hun har lang og bred erfaring fra bank, scorer høyt på ledelse og gjennomføring, kjenner Eika-systemet godt og alle tidligere arbeidsgivere trekker fram hennes svært høye arbeidskapasitet. At hun allerede kjenner til lokalmiljøet og banken er nærmest som ren bonus å regne, sier Tronsaune. 

Han forteller at Hammer er godt kjent med hennes nye arbeidsplass, og at da hun ble salgssjef for Eika-gruppen i 2014 var det daværende banksjef i Rørosbanken, Arild Hagen, som var pådriveren for å få henne inn i Eika-systemet. Hammer var på dette tidspunktet markedssjef i Nordea Liv.

Hammer selv sier at hun flere ganger opp gjennom årene har fått låne kontor i banken. 

– På dette tidspunktet bodde jeg allerede i Gjøsvika på Røros, og fikk derfor låne kontor i Rørosbanken innimellom. Selv om dette er noen år siden, vil jeg nok møte på flere kjente ansikter i banken, sier Hammer. 

Hun forteller at det mest spennende med sjefsjobben i Rørosbanken, er at banken har tatt et tydelig samfunnsansvar. 

– Det må være at banken alltid har vært aktiv til å ta samfunnsansvar, og være synlig. Jeg kommer til en bank som har posisjon og midler til å være med på å utgjøre en forskjell for sitt lokalsamfunn, og samtidig har et vekstkontor i Oslo. Det var også en avgjørende faktor at vi nå får muligheten til å komme tilbake til Røros, hvor jeg trivdes veldig godt med å bo og har deler av min opprinnelse, sier Hammer.


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også