Frendegruppen har etablert et interimstyre

Ledere fra aktørene i den nye alliansen trer inn som styremedlemmer i et midlertidig styre.
Administrerende banksjef i Flekkefjord Sparebank, Heidi Nag Flikka, trer inn som leder for det midlertidige styret. | Foto: Flekkefjord Sparebank / PR
Administrerende banksjef i Flekkefjord Sparebank, Heidi Nag Flikka, trer inn som leder for det midlertidige styret. | Foto: Flekkefjord Sparebank / PR

I forrige uke ble det kjent at bankene bak Frende Forsikring formaliserer forholdet i den nye alliansen «Frendegruppen».

Nå opplyser bankene i en pressemelding at de har gruppen gått sammen og etablert et interimsstyre, for å gjennomføre opprettelsen av samarbeidsselskapet. Interimstyret skal fungere som et midlertidig styre frem til et permanent styre er valgt, som etter planen skal skje i andre kvartal 2024.

Administrerende bankssjef i Flekkefjord Sparebank, Heidi Nag Flikka, blir leder for det midlertidige styret, og får med seg administrerende direktør i Sparebanken Sør, Geir Bergskaug, som nestleder. Øvrige styremedlemmer er administrerende direktør i Sparebanken Øst, Pål Strand, konsernsjef i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth, administrerende banksjef i Aasen Sparebank, Bjørn Asle Hynne, og administrerende direktør i Varig Nordmøre og Romsdal, Vidar Skaar.

«Gruppen skal koordinere og utvikle samarbeidet mellom medlemmene, representere bankene på utvalgte områder og synliggjøre samarbeidet som et attraktivt alternativ til tett integrerte allianser», står det i pressemeldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også