SDC ser muligheter for vekst gjennom Frende Gruppen

Frende Gruppen jakter synergier på teknologiområdet. SDCs mann i Bergen mener selskapet er godt posisjonert.
PÅ PLASS I BERGEN: Områdedirektør for salg og kundekontakt i SDC, Stig Valderhaug, har vært på plass i Bergen siden mai i fjor. | Foto: SDC / PR
PÅ PLASS I BERGEN: Områdedirektør for salg og kundekontakt i SDC, Stig Valderhaug, har vært på plass i Bergen siden mai i fjor. | Foto: SDC / PR

Områdedirektør for salg og kundekontakt i SDC, Stig Valderhaug, omtaler Frende Gruppen som en «interessant aktør» i et intervju med BankShift.

– Slik vi ser det så kan gruppen kanskje ønske å differensiere seg enda mer fra konkurrentene og da er det bra at vi har etablert oss i Bergen, kommenterer Valderhaug til BankShift.

I Norge leverer i dag SDC hovedsakelig kjernebanksystemer til Lokalbank-alliansen og Storebrand Bank. Når selskapet i mai i fjor valgte å åpne sitt første kontor i Norge i Bergen, var det en by der selskapet ikke har kunder.

Allerede den gang sa Valderhaug til FinansWatch at selskapet hadde god kontakt med «spennende banker på Vestlandet». 

I et intervju med FinansWatch sier styreleder Bjørn Asle Hynne i Lokalbank-alliansen at det er naturlig å sette i gang en prosess for å se hvordan man kan ta ut ytterligere synergier, og at innkjøp og teknologi er to områder som står tydelig ut.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også