Handelsbanken ruller ut tilbudet til Akademikerne

Handelsbanken omtaler selv prisene de nå tilbyr medlemmer i Tekna og foreninger tilknyttet Akademikerne Pluss som det beste tilbudet i markedet.
JAKTER NYE KUNDER: Landsjef Arild Andersen i Handelsbanken Norge omtaler avtalen med Akademikerne Pluss som både viktig og langsiktig. | Foto: Bård Gudim
JAKTER NYE KUNDER: Landsjef Arild Andersen i Handelsbanken Norge omtaler avtalen med Akademikerne Pluss som både viktig og langsiktig. | Foto: Bård Gudim

I det nyttårsrakettene gikk til værs kunne Handelsbanken etter flere måneders venting endelig igangsette markedsføringen rettet mot medlemmer i fagforeninger tilknyttet Akademikerne Pluss.

Det var i midten av juni Akademikerne Pluss meldte overgang fra Danske Bank til Handelsbanken. Avtalen gjelder totalt 108.000 medlemmer i 10 fagforeninger. Handelsbanken har fra før et samarbeid med den frittstående fagforeningen Tekna.

Nå går banken ut med vilkårene som er tilgjengelig for medlemmene i Tekna og forenigner knyttet til Akademikerne Pluss.

Fra 1. januar tilbyr banken følgende renter, med renter fra 1. mars i parentes:

  • Boliglån: 5,49 % (5,70 %)
  • Boliglån ung (t.o.m. 33 år): 5,19 % (5,44 %)
  • Boliglån 50%: 5,33 % (5,50%)
  • Sparekonto: 4,85 %
  • BSU-konto: 6,75 %

I en pressemelding omtaler Handelsbanken selv tilbudet som det beste tilbudet i det norske markedet.

– Her får medlemmene høyere sparerente og lavere lånerenter enn det som er annonsert for andre bankavtaler. Dette viser kraften i avtalen foreningene har gjort på vegne av medlemmene, sier landsjef Arild Andersen i pressemeldingen.

I en egen pressemelding fra Akademikerne Pluss sier administrerende direktør Einar Espolin Johnson at en «historisk viktig avtale» med Danske Bank nå avløses av en «ny og ende bedre» avtale med Handelsbanken.

– Banken har i årevis ligget i toppen av målinger av kundetilfredshet. Banken har også fått Kantars pris for tiårets 3. beste på kundeservice uavhengig av bransje. Vi forventer derfor at det skal bli lett å komme i kontakt med banken, digitalt og personlig, og at medlemmene vil få attraktive banktjenester til konkurransedyktige betingelser, sier Espolin Johnsen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også