Sparebanken Sør gir en million kroner til Frelsesarmeen

Donasjonen til Frelsesarmeens årlige julegryte skal fordeles rundt om i regionen. 

Frelsesarmeen mottok denne uken gladnyheten om at de mottar en million kroner i donasjon fra Sparebanken Sør til deres julegryte. 

– Vi er veldig takknemlige for gaven. Vi har hatt en kraftig økning av folk som trenger hjelp i denne regionen. Med støtten fra Sparebanken Sør kan vi hjelpe enda flere med blant annet mat, omsorg og felleskap, sier assisterende sosialsjef i Frelsesarmeen, Elin Herikstad, til N247

– Pengene som kommer inn, bidrar til at eldre, ensomme, barn og unge får hjelp gjennom hele året. Hverdagen er tøff for lavinntektsfamilier så vel som rusavhengige, og julegryta gjør at de kan få støtte i hverdagen. Undersøkelsen vi har fått utført viser at nesten 1 av 4 i denne regionen er bekymret for at de ikke får råd til å feire jul, sier hun.

Banksjef i Sparebanken Sør, Liv Marit Wilhelmsen, sier at gaven er spesielt viktig i år. 

– At Frelsesarmeen får en million kroner oppleves spesielt viktig i år. Det er mange som sliter, og det gjør vondt å se de lange matkøene. Derfor håper vi at disse pengene kommer til nytte, sier Liv Marit Wilhelmsen.

– Det er fantastisk å se hvor mye dugnadsinnsats de legger ned, og det sterke engasjementet for de svakeste i samfunnet. Med Frelsesarmeen er vi trygge på at pengene går til dem som faktisk trenger det, og minimum til administrasjon.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også