Sparebanken Vest gir 150.000 kroner til Måløy Idrettslag

Pengene skal brukes til nye drakter for de yngste utøverne. 
Foto: Joar Grindheim
Foto: Joar Grindheim

Måløy Idrettslag har de siste årene satset på cheerleading, og dannet da gruppen MIL Cheer for barn helt ned i 6-årsalderen. Nå trengte de sårt nye drakter, og hvem andre enn Sparebanken Vest stilte opp med en pengegave på 150.00 kroner. 

– Vi synes det er så gøy å se at MIL Cheer har blitt så stort og engasjerer så mange barn og unge. Og faktisk voksne også. Vi har bestemt oss for å støtte dere med et beløp på 150.000 kroner, sa Markus Tjørvåg, som til daglig er kunderådgiver på privatmarkedet på Sparebanken Vest sitt kontor i Måløy til Fjordenes Tidende.

Hans Ole Svarstad som er styreleder i MIL Cheer sier han er henrykt over gaven. 

– Dette var utrolig kjekt! Tusen takk til Sparebanken Vest for denne store pengegaven. Vi har over tid samlet midler med mål om å kjøpe skikkelige cheer-drakter til til alle utøverne i de yngre aldersgruppene, sier Svarstad. 

– De kjøpes inn fra USA og er ikke billige, men med denne gaven kan vi nå endelig gå til innkjøp av skikkelige og varige kvalitetsdrakter til alle medlemmene våre, med unntak av den ganske nystartede hip-hip gruppen for voksne over 25 år som har egne treningsdrakter. 


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også