DNB gir 318,4 millioner kroner i støtte til barn og unge

498 store og små prosjekter for barn og unge på Østlandet får støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Stiftelsen støtter aktiviteter innen kultur, idrett, natur, friluftsliv, nærmiljøaktiviteter og kulturarv – først og fremst for barn og unge. 

Tildelingene gis i hovedsak til organisasjoner og foreninger i stiftelsens geografiske kjerneområde, som er de tidligere fylkene Akershus, Buskerud, Oppland, Oslo, Telemark, Vestfold og Østfold, samt Ringsaker kommune. I tillegg gis det støtte til landsdekkende prosjekter.

– Vi er imponert over alle de flotte initiativene som settes i gang av gode krefter til beste for barn og unge. Nå gleder vi oss til å følge prosjektene fremover, sier André Støylen, direktør i Sparebankstiftelsen DNB i en pressemelding. 

Stiftelsen eier 8,4 prosent av DNB, og utbyttet fra disse aksjene finansierer tildelingene. De tildelte beløpene varierer fra 20.000 kroner til 29,5 millioner kroner. 43 prosent av søknadene som kom inn til fristen 1. september har fått tildelt midler.

Det høyeste beløpet tildeles Viken idrettskrets til utvikling av aktivitet i «mellomrommet», det vil si tidsrommet mellom skoledag og organisert fritidsaktivitet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også