Sbanken setter opp renten

Banken justerer renten både på lån og innskudd. 
Sbanken setter opp renten både på innskudd og lån. | Foto: Sebastian Holsen
Sbanken setter opp renten både på innskudd og lån. | Foto: Sebastian Holsen

Som FinansWatch tidligere har omtalt har fusjonen mellom Sbanken og DNB ført til en god del misnøye blant Sbankens kunder; blant annet da DNB skrudde av Apple-Pay støtten til Sbanken-kundene, samt eposter til kundene hvor de fikk beskjed om hvor de hører best hjemme i DNBs programmer. 

I dag fikk Sbankens kunder melding om at banken setter opp renten på innskudd og lån for kundene i Sbanken-konseptet. 

«Etter sommeren har Norges Bank satt opp styringsrenten to ganger, i august og i september. Sbanken-konseptet har frem til nå kun endret renten én gang i september, og nå gjør vi altså en ny rentejustering. Vi har ventet med å sette opp lånerentene fordi det er sterk konkurranse i markedet, og målet vårt er at våre betingelser skal være blant de aller beste,» står det i meldingen. 

Nye lån utbetales med ny rente fra og med onsdag 29. november. De nye prisene de nå varsler om vil gjelde fra 30. januar 2024. 

«Selv om vi selvfølgelig forstår at det er kjipt at renten øker, så jobber vi hele tiden for å kunne gi deg blant markedets beste betingelser. Derfor forenkler vi nå prisene våre på boliglån og gir den beste renten til enda flere. Samtidig gir vi et nytt kundeløfte om at vi framover skal sjekke at alle boliglån har riktig rente fire ganger i året,» skriver banken videre. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også