Sparebank 1 SMN deler ut gratis kinobilletter til barn og unge

Ønsker å hjelpe i en tung økonomisk tid. 
Foto: Anne Andersen
Foto: Anne Andersen

Sammen med Oppdal Frivilligsentral og innvandrertjenesten i Oppdal og Rennebu inviterer Sparebank1 SMN barn og unge i Oppdal og Rennebu på kino, skriver Opdalingen

– Vi har lyst til å bidra til å skape en positiv og inkluderende atmosfære i førjulstiden. Gjennom denne gratis filmvisningen ønsker vi å gi barn og unge, uavhengig av bakgrunn, muligheten til å nyte en magisk stund på kino, skriver banken i en pressemelding.

– Vi ser frem til å dele denne opplevelsen med lokalsamfunnet og inviterer alle til å delta i feiringen av fellesskap, juleglede og inkludering. La oss sammen skape en magisk start på julesesongen og spre julehjertevarme til alle i vårt lokalmiljø, sier de. 

Totalt gir banken ut 300 billetter, hvor det er den nye storfilmen fra Walt Disney animation studios, «Ønske», som skal vises kommende lørdag.

«Alle fortjener å være en del av et fellesskap, og for barn og unge kan det være ekstra vondt å stå utenfor. Vi har derfor prioritert støtte til aktiviteter og tiltak som skal hindre utenforskap og bygge fellesskap for barn og unge», skriver de i meldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også