Skagerrak Sparebank etablerer nytt hovedkontor i Porsgrunn

Etablerer både lokalbank og eiendomsmeglerkontor. 
Foto: Skagerrak Sparebank
Foto: Skagerrak Sparebank

Sparebanken sier at de ønsker å starte noe helt nytt etter fusjonen med Andebu Sparebank og Larvikbanken. 

– Vi er på vei til å flytte inn her på Kammerherreløkka med hovedkontor for Skagerrak Sparebank. Etter fusjonen med Larvikbanken og Andebu Sparebank velger vi å starte noe nytt, en nye organisasjon med hovedkontor her i Porsgrunn. Herfra skal vi styre virksomheten vår med 150 ansatte fordelt på lokalkontorene i Bamble, Kragerø, Arendal, Skien, Larvik og Andebu. Det er veldig spennende, og vi ser fram til å komme skikkelig på plass i disse lokalene, sier administrerende banksjef Jan Kleppe til Porsgrunn Dagblad.

Kleppe tilfører at de fortsatt er på jakt etter ansatte til banken, som har 600 kvadratmeter til rådighet i de nye lokalene. Som banksjefen sier ligger lett tilgjengelig for tilreisende kunder. 

– Det er veldig lett tilgjengelig med kollektivtrafikken her. Det tar kort tid med toget fra Larvik og Vestfold for øvrig, og det er lett tilgjengelig med tanke på bussforbindelse fra Bamble. Også fra Kragerø og Arendal er det greit å komme seg til Porsgrunn, sier Kleppe.

– Samtidig blir det eiendomsmeglere som skal jobbe i Aktiv Eiendomsmegling i de samme lokalene som lokalbanken. Vi etablerer oss med hovedkvarter for banken i tredje etasje i samme bygget, og vi gleder oss veldig til å få lokalkontoret for banktjenester og eiendom opp og gå her i Porsgrunn også, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også