Sparebanken Sogn og Fjordane får ny fungerende teknologidirektør

Jill Aasen Hole går inn i stillingen fra 1. november. 
– SPENNENDE: Jill Aasen Hole er ny fungerende teknologidirektør i Sparebanken Sogn og Fjordane. | Foto: Sparebanken Sogn og Fjordane
– SPENNENDE: Jill Aasen Hole er ny fungerende teknologidirektør i Sparebanken Sogn og Fjordane. | Foto: Sparebanken Sogn og Fjordane

Ettersom Sparebanken Sogn og Fjordane etter planen skal gå inn i Sparebank 1-alliansen i løpet av 2024, har teknologidirektør i banken, Reiel Haugland, fått ansvaret som prosjektleder for et prosjektet som skal sikre en solid overgang inn i alliansen for banken. Han blir derfor fristilt fra teknologidirektør-rollen for å kunne fokusere på overgangen til alliansen. 

Jill Aasen Hole blir derfor fungerende teknologidirektør for banken fra 1. november, opplyser Sparebanken Sogn og Fjordane i en pressemelding. 

– Det er utrolig spennende å få muligheten til å prøve meg som teknologidirektør i denne perioden. Jeg setter stor pris på tilliten jeg har fått. Mest av alt gleder jeg meg til å få lede en svært dyktig og flott gjeng fremt til inntreden i Sparebank 1-alliansen, sier Hole. 

Hun vil fungere i stillingen frem til prosjektet er avsluttet og Haugland er tilbake som teknologidirektør. 

– Hole er sivilingeniør INDØK fra NTNU, og har jobbet i banken siden november 2019 som prosjektleder og forretningsutvikler. Hun kom fra rollen som administrativ assistent for administrerende direktør i Coast Seafood i Måløy. De siste ni månedene har Hole vært ute i barselpermisjon, og kom tilbake i oktober, skriver banken. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også