Sparebanken Møre får ny banksjef i Volda

Sindre Monsholm blir sjef i bankens Volda-kontor. 
NYANSATT: Den nye banksjefen i Sparebanken Møres Volda-kontor Sindre Monsholm (i midten), sammen med Elisabeth Blomvik og Trond L. Nydal i Sparebanken Møre. | Foto: Sparebanken Møre
NYANSATT: Den nye banksjefen i Sparebanken Møres Volda-kontor Sindre Monsholm (i midten), sammen med Elisabeth Blomvik og Trond L. Nydal i Sparebanken Møre. | Foto: Sparebanken Møre

Monsholm har ledererfaring fra kommune og privat sektor, og har de siste årene vært finansiell rådgiver ved Sparebanken. 

– Jeg har hatt 2,5 fantastiske år som rådgiver og er utrolig fornøyd med banken som arbeidsgiver og arbeidsmiljøet på kontoret. At jeg nå får være med på å påvirke og videreutvikle banken for kundene våre i Volda er utrolig motiverende. Jeg er ydmyk og har stor respekt for stillingen jeg nå går «all in» i fremover, sier den ferske banksjefen i en pressemelding. 

Det er mye aktivitet på Søre Sunnmøre og i Volda, og området er viktig for banken, forteller leder for personmarkedet i Sparebanken Møre, Elisabeth Blomvik, som er fornøyd med at det på kort tid har fått på plass ny banksjef. 

– Vi hadde mange gode søkere og det er veldig kjekt at vi har rekruttert banksjef fra egne rekker. Sindre er veldig engasjert i lokalmiljøet og har over tid vært en ildsjel og en pådriver for å skape aktivitet i Volda. Vi er glad for at han blir ny leder for kontoret, sier hun. 

Den nye banksjefen kan bekrefte at det blir satsa på lokalbanken i Volda. 

– De siste årene har vi hatt en sterk økning i antall kunder og vi har blitt flere rådgivere. Vi er en konkurransedyktig lokalbank og ser at økningen i nye kunder fortsetter. Det gjør at vi har planer om å ansette flere fremover, sier Monsholm. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også