Sparebank 1 Hallingdal Valdres åpner kontor i Bergen

Åpner for rådgivning og eiendomsmegling i Vestlandshovedstaden. 
Fra venstre: Tor Andre Lavik, Siv Helene Klæboe Mathisen, Lars Tresselt, Birthe Roll, Vidar Nøttveit (leder Eiendomsmegler 1 Bergen) og Karoline Veseth Godvik. | Foto: Eide
Fra venstre: Tor Andre Lavik, Siv Helene Klæboe Mathisen, Lars Tresselt, Birthe Roll, Vidar Nøttveit (leder Eiendomsmegler 1 Bergen) og Karoline Veseth Godvik. | Foto: Eide

Sparebank 1 Hallingdal Valdres åpner et kontor for rådgivning og eiendomsmegling i Bergen 2. oktober. 

– Dette har jeg virkelig gledet meg til. Det er en dyktig gjeng som er ansatt ved det nye kontoret. Alle har betydelig erfaring innen sine fagområder, sier Siv Helene Klæboe Mathisen som er leder ved det nye kontoret i pressemeldingen. 

Lokalene ligger i Kronstadparken og vil i hovedsak betjene personkunder. 

– Vi tilbyr rådgivning innen finansiering, sparing og plassering, men vil selvfølgelig være behjelpelige med andre spørsmål også. Det er viktig for oss å være til stede der mange av kundene våre er. Dessuten håper vi å øke kundemassen vår på Vestlandet betraktelig, sier hun.

Banken har allerede etablert et kontor i Oslo, med god erfaring, og er ambisiøse med etableringen i Bergen. I tillegg har de ni kontorer i hjemregionen. Oslokontoret har 10 ansatte og over en milliard i utlån.

– Vi har hatt en gledelig vekst ved vårt Oslo-kontor, og håper at opprettelsen av et eget kontor i Bergen vil ha samme effekt, sier Knut Oscar Fleten, som er administrerende direktør i SpareBank 1 Hallingdal Valdres. 

Eiendomsdelen av kontoret vil primært jobbe mot fjellhyttemarkedet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også