Øystein Schmidt i Danske Bank bytter jobb

Fra 2. oktober slutter kommunikasjonsdirektør Øystein Schmidt i Danske Bank.
SLUTTER: Øystein Schmidt i Danske Bank slutter snart i stillingen sin som kommunikasjonsdirektør. | Foto: Foto: Danske Bank/Sturlason
SLUTTER: Øystein Schmidt i Danske Bank slutter snart i stillingen sin som kommunikasjonsdirektør. | Foto: Foto: Danske Bank/Sturlason

Å skulle slutte i Danske Bank blir ikke helt lett, skriver den avtroppende kommunikasjonsdirektøren på sin LinkedIn-side. 

– Nøyaktig 1835 dager etter at jeg først satte mine føtter innenfor dørstokken i Bryggetorget nummer 4 på #AkerBrygge kan jeg melde at jeg fra og med 2. oktober beveger meg videre i arbeidslivet. Med en snodig og fascinerende blanding av spenning, takknemlighet, vemod og ærbødighet, skriver Schmidt. 

Fra og med mandag er han på plass i ny jobb, en jobb han veldig snart kommer med mer informasjon om, skriver han. 

– Jeg har hatt fem helt vidunderlige år i bankens tjeneste - fra start til ende - og jeg kjenner på en enorm respekt for organisasjonen som Danske Bank er! Samtidig; av og til kommer det muligheter seilende forbi som blir ytterst vanskelige å takke ”nei” til, og dermed er det duket for SchmExit fra #finansbransjen for denne gang, skriver han. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også