Sparebankstiftelsen DNB gir 3,3 millioner til Hold Norge Rent

Midlene som stiftelsen ga til Min bit av Norge, som ble stiftet i 2016, er nå tomt. Derfor ønsker stiftelsen at en del av pengen skal gå til den posten.
DELER UT: André Støylen, leder Sparebankstiftelsen DNB. | Foto: Sverre Chr. Jarild
DELER UT: André Støylen, leder Sparebankstiftelsen DNB. | Foto: Sverre Chr. Jarild

– Dette er en fantastisk gave som gir oss muligheten til å gjøre enda mer i kampen mot forsøpling, sier daglig leder Lise Keilty Gulbransen i Hold Norge Rent, til sine hjemmesider.

Sparebankstiftelsen DNB gir en gave på 3.325.000 kroner som skal fordeles til tre satsingsområder: Min bit av Norge, #likefinsomfør og Frivillighetens år 2022.

Min bit av Norge, som tidligere gikk under navnet «Adopter en strand», ble i 2016 igangsatt og utviklet etter en gave fra Sparebankstiftelsen DNB. Midlene er nå brukt opp, så de er glade for nye midler i Hold Norge Rent.

– Per i dag har vi 117 adopsjonsgrupper over hele landet. Målet er å ta vare på disse i årene som kommer og å etablere 100 nye grupper innen 2023, sier prosjektleder for Min bit av Norge, Carl Pedersen.

«#likefinsomfør» er Hold Norge Rent sin nye storsatsing. En dugnad som skal bevisstgjøre oss alle om sporløs ferdsel uansett hvor vi ferdes, mens i «Frivillighetens år 2022» skal Hold Norge Rent bidra med «Strandryddeuka» der målet er å synligjøre frivillighetens bidrag mot forsøpling.

Sparebank 1 Helgeland gir millionstøtte til ny idrettshall

Sparebank 1 Østlandet bygger innovasjonspark på Hamar

Norske sparebanker ga 2,3 milliarder kroner tilbake til samfunnet i 2020 

 

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også