FinansWatch

Sparebankstiftelsen DNB gir 3,3 millioner til Hold Norge Rent

Midlene som stiftelsen ga til Min bit av Norge, som ble stiftet i 2016, er nå tomt. Derfor ønsker stiftelsen at en del av pengen skal gå til den posten.

DELER UT: André Støylen, leder Sparebankstiftelsen DNB. | Foto: Sverre Chr. Jarild

– Dette er en fantastisk gave som gir oss muligheten til å gjøre enda mer i kampen mot forsøpling, sier daglig leder Lise Keilty Gulbransen i Hold Norge Rent, til sine hjemmesider.

Sparebankstiftelsen DNB gir en gave på 3.325.000 kroner som skal fordeles til tre satsingsområder: Min bit av Norge, #likefinsomfør og Frivillighetens år 2022.

Min bit av Norge, som tidligere gikk under navnet «Adopter en strand», ble i 2016 igangsatt og utviklet etter en gave fra Sparebankstiftelsen DNB. Midlene er nå brukt opp, så de er glade for nye midler i Hold Norge Rent.

– Per i dag har vi 117 adopsjonsgrupper over hele landet. Målet er å ta vare på disse i årene som kommer og å etablere 100 nye grupper innen 2023, sier prosjektleder for Min bit av Norge, Carl Pedersen.

«#likefinsomfør» er Hold Norge Rent sin nye storsatsing. En dugnad som skal bevisstgjøre oss alle om sporløs ferdsel uansett hvor vi ferdes, mens i «Frivillighetens år 2022» skal Hold Norge Rent bidra med «Strandryddeuka» der målet er å synligjøre frivillighetens bidrag mot forsøpling.

Sparebank 1 Helgeland gir millionstøtte til ny idrettshall

Sparebank 1 Østlandet bygger innovasjonspark på Hamar

Norske sparebanker ga 2,3 milliarder kroner tilbake til samfunnet i 2020 

 

 

Mer fra FinansWatch

Ertzeid: – Når Norge går bra, går DNB bra

DNBs avtroppende finansdirektør Ottar Ertzeid kunne presentere sterke tall i sin siste kvartalspresentasjon for konsernet. Han trekker frem at DNBs vekst er tett knyttet til hvordan det går for hele landet.

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger