FinansWatch

Pareto Securities tviler på at DNB får tillatelse til tilbakekjøpsprogram

Banken fremmer et forslag om et utbytte på opptil ni kroner per aksje, samt et tilbakekjøpsprogram for inntil fire prosent av aksjekapitalen i selskapet. Ifølge DN er Pareto Securities sterkt tvilende til at Finanstilsynet vil tillate DNBs tilbakekjøpsplaner.

DNB la frem resultatene for tredje kvartal torsdag morgen.

– Det var et meget sterkt tredjekvartalsresultat. Det viser at kapitaliseringen er ekstremt solid og at banken står støtt også gjennom usikre tider, sier analytiker Joakim Svingen i Arctic Securitie til DN.

– Forslaget om et utbytte på inntil ni kroner per aksje og tilbakekjøpsprogram er sterk medisin i aksjemarkedet og trumfer nok det andre, legger han til.

Men ifølge avisen tviler Pareto Securities på om tilbakekjøpsprogrammet vil godkjennes i en økonomi preget av koronakrisen.

– Vi tviler sterkt på at Finanstilsynet vil godkjenne et tilbakekjøpsprogram i dagens miljø, skriver analytiker Vegard Toverud i analysen, ifølge DN.

DNB mener banken står fjellstøtt, selv om lavere renter bidrar til inntektsfall

DNB går videre med internfusjon – DNB Bank blir spydspiss i konsernet

DNB Livsforsikring kan takke KLP og Fremtind for resultathopp i tredje kvartal 

Mer fra FinansWatch

Ørskog Sparebank retter fokuset mot Olga-svindel

Banksjef i Ørskog Sparebank kaller det «blodig urettferdig» at bankene skal måtte stå ansvarlig om kundene går imot signert avtale. Nå skal banken gjøre en jobb så Ørskog Sparebank slipper å miste kapital.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch