SDC har ansatt ny utviklingsdirektør

Fintechselskapet SDC har ansatt fra egen kunde.
UTVIKLINGSDIREKTØR: Morten Vestergaard har tiltredt stillingen i SBC, og er dermed med i topledelsen. | Foto: Maiken Kestner
UTVIKLINGSDIREKTØR: Morten Vestergaard har tiltredt stillingen i SBC, og er dermed med i topledelsen. | Foto: Maiken Kestner

Den 1. mars 2024 tiltrådte Morten Vestergaard stillingen som utviklingsdirektør i SDC, der han vil være ansvarlig for videre utvikling av nett- og mobilbankplattformen til selskapet. Vestergaard kommer fra en solid bakgrunn i banksektoren og digital innovasjon i sektoren. 

NEoS er SDCs nordiske e-bankløsning for finansinstitusjoner i Norge, Danmark, Sverige og Færøyene. Den er bygget på en struktur som gir bankene, og SDC mulighet til å interagere med tredjepartsløsninger. 

– Nett- og mobilbankplattformen er en viktig løsning for å støtte våre kunder, og digitale kundeopplevelser. Derfor er dette høyt prioritert hos oss, sier administrerende direktør Torben Finnemann i en pressemelding. 

Vestergaard kommer med en sterk visjon om å innovere og digitalisere banksektoren, der SDC skal være den ledende leverandøren innen kundereiser og selvbetjeningsløsninger digitalt. 

– Mine ambisjoner for nett- og mobilbanken er å skape innovative løsninger som overgår kundenes forventninger. Jeg gleder meg til å inngå rollen som utviklingsdirektør, og skape enestående digitale kundereiser sammen med mine kolleger, sier Vestergaard i en pressemelding. 

Vestergaard jobbet tidligere som visedirektør i Sydjysk Sparekasse, som er en av finansinstitusjonene i SDC-fellesskapet. Den tidligere stillingen hans har gitt han inngående kunnskap om plattformene til SDC, og øvrige systemlandskap. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også