Tillitsvalgt i Totens Sparebank fornøyd med fusjonen

Hovedtillitsvalgte i Totens Sparebank og SpareBank1 er fornøyde med fusjonen og omtaler dialogen som god hele veien.. 
LÆRERIKT: Hovedtillitsvalgt i Totens Sparebank, Kim Gøran Hårstadsveen synes fusjonsprosessen har vært god og lærerik. | Foto: Privat
LÆRERIKT: Hovedtillitsvalgt i Totens Sparebank, Kim Gøran Hårstadsveen synes fusjonsprosessen har vært god og lærerik. | Foto: Privat

Hovedtillitsvalgt i Totens Sparebank, Kim Gøran Hårstadsveen har vært involvert i fusjonsprosessen siden fjorårets pinse og kan fortelle til Finansfokus at han er godt fornøyd med involveringen og det resultatet som de tillitsvalgte har oppnådd.

– Det viktigste for oss i denne prosessen har vært å skape trygghet for arbeidsplassene. Det har vi klart og alle ansatte beholder sine jobber og arbeidssteder også etter fusjonen, sier Hårstadsveen til Finansfokus.

Sjur Smedstad er hovedtillitsvalgt og ansattrepresentant i styret for Sparebank 1 Østlandet (SPØ). Han tror dette blir bra for de ansatte i begge bankene, men har forståelse om det kanskje er usikkerhet blant de ansatte på andre siden av Mjøsa.

– Det er ikke rart hvis det blir litt større bekymringer nå med en gang, når de skal tas over av en større bank. Når nyheten blir fordøyd er jeg overbevist om at alle kommer til å jobbe sammen for å til en god prosess, sier Smestad til Finansfokus. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også