Ny leder for teknologi i Sparebank 1 Sørøst-Norge

Asbjørn Kasin Hønsvall blir Sparebank 1 Sørøst-Norge sin nye leder for teknologi.
Asbjørn Kasin Hønsvall blir ny leder for teknologi i Sparebank 1 Sørøst-Norge. Han tiltrer stillingen i mai i år. | Foto: Sparebank 1 Sørøst-Norge
Asbjørn Kasin Hønsvall blir ny leder for teknologi i Sparebank 1 Sørøst-Norge. Han tiltrer stillingen i mai i år. | Foto: Sparebank 1 Sørøst-Norge

Sparebank 1 Sørøst-Norge, som er resultatet av enfusjon mellom tre mindre banker, ansetter nå Asbjørn Kasin Hønsvall som leder for teknologi i banken. Han starter i stillingen i mai, skriver banken i en pressemelding.

Hønsvall har bakgrunn fra forsvaret, før han tok en mastergrad ved NTNU ved institutt for industriell økonomi og teknologiledelse. Etter utdannelsen har han blant annet hatt en sentral rolle under fusjonsprosessen mellom IT-leverandørene EDB og Ergogroup, som ble til Evry, og senere Tietoevry.

I dag leder Hønsvoll forretningsenheten Core and Advisory, som leverer kjernebanktjenester og løsninger for bankens rådgivere.

– Sparebank 1 Sørøst-Norge er blitt et solid konsern som er på en veldig spennende reise. Jeg opplever en arbeidsplass som virkelig vil noe, med en størrelse og kompetanse som jeg har lyst til å være en del av. Jeg er også litt lokalpatriot, halvt vestfolding og halvt telemarking, og det blir fint med en attraktiv jobb i lokalområdet, sier Hønsvoll.

Konserndirektør for forretningsstøtte i banken, Tonje Stormoen, er veldig fornøyd med å ha fått Hønsvall med på laget.

– Han har en kompetanse og erfaring som matcher veldig bra med hva vi har lett etter for å fylle rollen som leder for teknologi. En viktig og krevende stilling i stadig endring. Jeg er sikker på at han vil tilføre konsernet mye, og gleder meg til han blir en del av teamet, sier Stormoen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også