FinansWatch

Vestland fylkeskommune velger Storebrand som ny pensjonsleverandør

Vestland fylkeskommune la pensjonsordningen sin ut på anbud etter sammenslåingen av de to tidligere fylkene Sogn og Fjordane og Hordaland i januar i år. Vestland er nå den første aktøren som flytter pensjonsordningen sin fra KLP til Storebrand.

Odd Arild Grefstad er konsernsjef i Storebrand. | Foto: Kristian Skalland Moen / Storebrand

Fylkestinget i Vestland kommune har besluttet at Storebrand blir ny leverandør av offentlig tjenestepensjon. Ordningen omfatter mer enn 11 000 nåværende og tidligere ansatte. Det opplyser Storebrand i en pressemelding.

– Dette er en viktig milepæl for oss i Storebrand, og vi gleder oss over at Vestland fylkeskommune nå kan få redusert sine pensjonskostnader. Vi er svært godt tilfredse med å ha gitt det beste tilbudet på offentlig tjenestepensjon, og vi lover å jobbe hardt for at Vestland og alle deres ansatte skal bli fornøyde med sin pensjonsordning, sier konsernsjef i Storebrand, Odd Arild Grefstad i en pressemelding.

Vestland fylkeskommune la pensjonsordningen sin ut på anbud etter sammenslåingen av de to tidligere fylkene Sogn og Fjordane og Hordaland i januar i år. Vestland er nå den første aktøren som flytter pensjonsordningen sin fra KLP til Storebrand, etter at Storebrand i fjor utfordret KLP i kommunepensjonsfæren.

Grefstad: Dette må finansbransjen gjøre for å nå klimamålene

Danica Pensjon merker økte bærekraft-krav fra kundene

DNB stiller seg bak Finans Norge og støtter videre utredning om massefullmakter og innkjøpsfellesskap 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch