Vestland fylkeskommune velger Storebrand som ny pensjonsleverandør

Vestland fylkeskommune la pensjonsordningen sin ut på anbud etter sammenslåingen av de to tidligere fylkene Sogn og Fjordane og Hordaland i januar i år. Vestland er nå den første aktøren som flytter pensjonsordningen sin fra KLP til Storebrand.
Odd Arild Grefstad er konsernsjef i Storebrand. | Foto: Kristian Skalland Moen / Storebrand
Odd Arild Grefstad er konsernsjef i Storebrand. | Foto: Kristian Skalland Moen / Storebrand

Fylkestinget i Vestland kommune har besluttet at Storebrand blir ny leverandør av offentlig tjenestepensjon. Ordningen omfatter mer enn 11 000 nåværende og tidligere ansatte. Det opplyser Storebrand i en pressemelding.

– Dette er en viktig milepæl for oss i Storebrand, og vi gleder oss over at Vestland fylkeskommune nå kan få redusert sine pensjonskostnader. Vi er svært godt tilfredse med å ha gitt det beste tilbudet på offentlig tjenestepensjon, og vi lover å jobbe hardt for at Vestland og alle deres ansatte skal bli fornøyde med sin pensjonsordning, sier konsernsjef i Storebrand, Odd Arild Grefstad i en pressemelding.

Vestland fylkeskommune la pensjonsordningen sin ut på anbud etter sammenslåingen av de to tidligere fylkene Sogn og Fjordane og Hordaland i januar i år. Vestland er nå den første aktøren som flytter pensjonsordningen sin fra KLP til Storebrand, etter at Storebrand i fjor utfordret KLP i kommunepensjonsfæren.

Grefstad: Dette må finansbransjen gjøre for å nå klimamålene

Danica Pensjon merker økte bærekraft-krav fra kundene

DNB stiller seg bak Finans Norge og støtter videre utredning om massefullmakter og innkjøpsfellesskap 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også