Går fra FinansWatch til Sparebankforeningen

FinansWatch sin redaktør, Magnus Eidem, melder overgang til finansbransjen. 
MELDER OVERGANG: Magnus Eidem skal selv bli en del av bransjen han har dekket i FinansWatch. | Foto: Skjalg Bøhmer Vold
MELDER OVERGANG: Magnus Eidem skal selv bli en del av bransjen han har dekket i FinansWatch. | Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Tre og et halvt år etter at han dro i gang FinansWatch i Norge, forlater Magnus Eidem nå stillingen som redaktør for avisen. Eidem er ansatt i en ny stilling som kommunikasjonssjef for Sparebankforeningen.

– Etter å ha dekket norske sparebanker tett de siste årene har jeg fått en sterk interesse for sparebankmodellen og sparebankenes rolle i samfunnet, ikke minst lokalsamfunnene rundt om i landet. Derfor gleder jeg meg stort til å få bli med å bidra til det viktige arbeidet Sparebankforeningen gjør på vegne av bransjen, sier Eidem i en pressemelding.

Nøkkelrolle

Administrerende direktør Therese Riiser sier hun gleder seg til å få Eidem med på laget

– Sparebanknæringen har en enormt viktig rolle i det norske samfunnet, på både lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Å bygge forståelse og kunnskap om sparebankmodellen handler i bunn og grunn om å ivareta bredden og styrken i det norske bankvesenet også fremover. Magnus vil få en nøkkelrolle i dette arbeidet, og med hans erfaring og innsikt i norsk banksektor vil han være et betydelig løft for oss, sier Therese Riiser, administrerende direktør i Sparebankforeningen i meldingen.

Konstituert redaktør

Nyhetsredaktør i Watch Media, Øyvind Henriksen, konstitueres som redaktør for FinansWatch inntil en ny redaktør er på plass.

Henriksen takker Eidem for innsatsen som redaktør for FinansWatch.

– Magnus har en stor del av æren for den sterke posisjonen FinansWatch har tatt i markedet. Han har ledet redaksjonen fra den første artikkelen ble publisert og frem til dagens utgave av FinansWatch. Det har vært tre spennende år med en rivende utvikling, og Magnus har hele veien hatt en stødig hånd på rattet. FinansWatch har blitt svært godt tatt imot av bransjen.

Ifølge Henriksen starter jakten på ny redaktør umiddelbart.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også