Slutter som sjef i Nordnet Norge etter 18 år

Anders Skar vil stå i rollen inntil en ny person er på plass.
Anders Skar forlater stillingen som Norgessjef i Nordnet etter 18 år i selskapet. | Foto: Nordnet
Anders Skar forlater stillingen som Norgessjef i Nordnet etter 18 år i selskapet. | Foto: Nordnet

Anders Skar slutter som sjef for Nordnets norske virksomhet senere i år. Prosessen med å finne en erstatter er i gang, ifølge en pressemelding fra selskapet. 

Anders Skar startet hos Nordnet i 2005, og har hatt ansvaret som landssjef for Nordnets norske virksomhet siden 2007. I løpet av denne perioden har Nordnet vokst fra 30 000 til 375 000 kunder, ifølge pressemeldingen.

– Anders Skar har vært en meget kompetent og verdsatt sjef for Nordnet i Norge, og han har fremgangsrikt utviklet virksomheten på flere nivåer. Under Anders sin ledelse har Nordnet gått fra å være en liten nettmegler med et begrenset tjenestetilbud for de mest børsinteresserte, til å bli Norges ledende digitale plattform med et bredt utvalg av tjenester innenfor sparing, investeringer, pensjon og lån. Jeg vil takke Anders for et svært verdifullt og lojalt bidrag over mange år, og samtidig ønske han lykke til i fremtiden, sier Lars-Åke Norling, konsernsjef i Nordnet.

Skar blir værende i rollen inntil en ny landssjef er på plass.

– Jeg har hatt atten fantastiske år i Nordnet, hvor jeg har fått være med på utrolig mye spennende for så vel selskapet som finansbransjen generelt. Dette har selvfølgelig ikke vært en enkel beslutning, men etter mange runder, og ikke minst atten år i selskapet så har jeg kommet til den konklusjon at det er på tide å gjøre noe nytt, sier Anders Skar.

Hva Skar skal gjøre når han nå slutter er fortsatt ikke hundre prosent bestemt.

– Jeg har fortsatt ikke full oversikt over hvordan min nye arbeidshverdag blir, men jeg har ingen planer om å ta en ny jobb eller et tilsvarende operativt oppdrag den nærmeste tiden. I første omgang så kommer jeg til å jobbe i mitt eget selskap, kanskje bedrive litt konsulent eller rådgivningsvirksomhet og eventuelt noe styrearbeid. I tillegg kommer jeg til å bruke en del tid på egne investeringer, og deretter så får vi se hva som skjer og hvilke muligheter som åpner seg, sier Anders Skar i pressemeldingen fra Nordnet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også