Ny direktør for Volkswagen Møller Bilfinans

Lederen for Audi i Møller Mobility Group tar roret i bilkonsernets finansieringsgren. 
Elin Sinervo er ny adm. dir. I Volkswagen Møller Bilfinans. | Foto: Møller Mobility Group
Elin Sinervo er ny adm. dir. I Volkswagen Møller Bilfinans. | Foto: Møller Mobility Group

Elin Sinervo er ny administrerende direktør i Volkswagen Møller Bilfinans, som tilbyr leasing og lån til Møllergruppens forhandlere av Skoda, Volkswagen og Audi. 

Sinervo kommer fra stillingen som leder for Audi i Møller Mobility Group. Hun tiltrer i stillingen 22. mai. 

– Elin har over tid vist sterke lederegenskaper og en unik evne til å bygge lag. I jakten på en leder som kan skape vekst og utvikling sammen med et solid team, kunne vi ikke ha funnet en mer egnet kandidat enn Elin, sier Håvard Andersen, konserndirektør Møller Mobility Services i Møller Mobility Group i en pressemelding. 

– Noe av det som trigger meg mest på vei inn i en spennende rolle, er selskapets ambisjoner fremover for folk og forretning. I nettopp den rekkefølgen. Jeg har tro på at vi kan skape vekst gjennom å utvikle organisasjonen og tjenestene våre, og ser frem til å ta ut potensialet sammen med hele Volkswagen Møller Bilfinans-organisasjonen, sier Sinervo i meldingen. 

Sinervo erstatter Arne Lyslo Kristiansen som nylig gikk over til en annen sentral rolle i Møller Mobility Group. Sinervo blir den tredje lederen av selskapet på like mange år. 

Volkswagen Møller Bilfinans AS eies med 49 prosent av Møller Mobility Group og 51 prosent av Volkswagen Financial Services AG. Selskapet tilbyr lån, leasing- og leieprodukter, i tillegg til forsikring tilknyttet de respektive merkenes salg av nye og brukte biler.

Selskapet hadde driftsinntekter i 2021 på 720 millioner kroner og et resultat før skatt på 402 millioner. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også