Ny direktør for produkt og innovasjon i DNB

Henter ny direktør fra egne rekker etter at forrige direktør gikk til toppjobb utenfor bransjen. 
Per Kristian Næss-Fladset er ny konserndirektør for produkter og innovasjon i DNB. | Foto: Stig B. Fiksdal
Per Kristian Næss-Fladset er ny konserndirektør for produkter og innovasjon i DNB. | Foto: Stig B. Fiksdal

Per Kristian Næss-Fladset er ny konserndirektør for produkter og innovasjon i DNB og trer samtidig inn i konsernets ledergruppe. 

Han overtar etter Benjamin Golding som tidligere i år sluttet i DNB for å bli sjef for Arendals Fossekompani. 

Næss-Fladset har jobbet i DNB i fem år, først som virksomhetsarkitekt og senere som divisjonsdirektør for open banking i produkt og innovasjonsavdelingen. 

– Jeg er utrolig stolt over arbeidet vi har fått til sammen i banken gjennom de siste to og et halvt årene med blant annet betaling og Open Banking. Samtidig flytter jeg ikke langt på meg og jeg gleder meg til å ta ordentlig fatt på mine nye arbeidsoppgaver, sier Næss-Fladseth i en pressemelding.

Konsernsjef Kjerstin Braathen har følgende kommentar. 

– Per Kristian har vært tett på teamene sine, og har blitt svært godt kjent med organisasjonen vår. Jeg opplever ham som en drivende kraft i å utvikle hvordan vi jobber med produkt og teknologi i DNB, og som en som bygger bro mellom forretning og teknologi. I tillegg er han sterk strategisk på begge områdene. Jeg er sikker på at han vil bidra til å utvikle både P&I, konsernledelsen og DNB videre, forteller Kjerstin R. Braathen.

Per Kristian Næss-Fladseth er utdannet ved Universitetet i Oslo og har en bachelorgrad i informasjonsteknologi. Før tiden i DNB jobbet han i ti år i Cicero konsulting. Han tiltrådte i stillingen 12. april. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også