Sparebanken Møre ansetter ny banksjef i Ørsta

Ny filialsjef flytter fra familien fra Oslo og jobb i Nordea for å etablere seg i Hovdebygda. 
Eirik Marius Folgerø er ny banksjef for Sparebanken Møre i Ørsta.
Eirik Marius Folgerø er ny banksjef for Sparebanken Møre i Ørsta.

Eirik Marius Folgerø er ny banksjef for Sparebanken Møre i Ørsta fra 1. april. Han har flyttet familien til Hovdebygda fra Oslo, hvor han var banksjef i Nordea. 

– Dette var ei moglegheit eg ikkje kunne takke nei til. Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet, med ein klar strategi om vekst og utvikling. Den desentraliserte strukturen tiltalar meg, og det faglege nivået på rådgivarane er høgt. Det ligg godt til rette vidare vekst. Vi skal ta ein enno sterkare posisjon i Ørsta i åra som kjem, seier Folgerø i en pressemelding. 

Han tar over styringen av Ørsta-filialen etter Mette Ryste, som til nå har ledet kontorene i Ørsta og Volda. Ryste vil fremover konsentrere seg om kontoret i Volda. 

– Marius har solid bank- og leiarerfaring. Dei siste åra har han arbeida sentralt med leiinga i Nordea. Marius er marknadsorientert og proaktiv, og dette er kvalitetar som er viktige i eit område der Sparebanken Møre har klare vekstambisjonar i åra framover, seier leder for personmarked i Sparebanken Møre, Elisabeth Blomvik. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også