Oljefondet ansetter to nye direktører i ledergruppen

Marthe Skaar blir direktør for kommunikasjon og eksterne relasjoner. Ada Magnæs Aass blir HR-direktør. Begge to tiltrer i stillingene 1. april i Oljefondet.
NYE DIREKTØRER: Ada Magnæs Aass til venstre, og Marthe Skaar til høyre. Begge to blir en del av ledergruppen i Oljefondet. | Foto: LinkedIn og Norges Bank/pr
NYE DIREKTØRER: Ada Magnæs Aass til venstre, og Marthe Skaar til høyre. Begge to blir en del av ledergruppen i Oljefondet. | Foto: LinkedIn og Norges Bank/pr

Marthe Skaar jobber i dag som fungerende kommunikasjonsdirektør i Norges Bank, og har vært kommunikasjonssjef for fondet. Hun har jobbet ti år i Oljefondet. 

Ada Magnæs Aass rykker opp fra å være HR-direktør i Norges Bank. Hun har hatt flere ulike stillinger i Oljefondet og Norges Bank siden hun begynte i 2014.

Aass blir HR-direktør i Oljefondet. Skaar blir direktør for kommunikasjon og eksterne relasjoner. Begge to vil rapportere direkte til Nicolai Tangen, leder i Norges Bank Investment Management.

Skaar og Aass har begge jobbet tett med Tangen siden hans ansettelse, men vil nå offisielt være en del av ledergruppen, og bidra til den overordnede strategien i organisasjonen. 

– Jeg er veldig glad for at Marthe og Ada har sagt ja siden kommunikasjon og HR er svært viktige områder for fondet. Marthe og Ada har begge de rette lederegenskapene, og en veldig dyp forståelse av fondet, sier Tangen i en pressemelding.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også