Ny daglig leder for Norquant technology

Erik Lidén går fra å drifte Norquant i Sverige til å bli daglig leder for Norquant technology.
Erik Lidén er ny daglig leder for Norquant technology. | Foto: PR / NorQuant
Erik Lidén er ny daglig leder for Norquant technology. | Foto: PR / NorQuant

I en pressemelding skriver Norquant at Erik Lidén tiltrer som daglig leder i fondsanalyseselskapet Norquant technology mandag. 

Norquant technology har utviklet Prisma, et globalt fondsanalyseverktøy for profesjonelle kunder som skal gi bedre grunnlaget for å velge de beste fondene, og det er dette som blir Lidéns hovedoppgave.

Lidén har fra før av hatt ansvaret for den svenske driften av Norquant og har markedsført fondsanalyseverktøyet mot det svenske markedet.

– Etter å ha utviklet Prisma i mer enn to år, tar vi nå steget mot lanering av den første versjonen. Eriks bakgrunn som fondsforvalter og lang erfaring med å analysere andre fondsforvaltere gir ham en meget god forståelse for brukerbehov. Kombinert med et bredt nettverk blant potensielle kunder er Erik en utmerket person til å lede arbeidet videre, sier styrelder Finn Backer i Norquant technology.

Før Lidén kom til Norquant var han sjefsforvalter i Volvo car pension management med ansvar for forvaltningen av Volvo cars pensjonskapital.

– Gjennom Prisma gir vi brukerne mulighet til fremtidsrettede analyser, noe som tidligere ikke var mulig og som jeg selv manglet da jeg jobbet med fondsanalyse. Jeg ser frem til å lansere verktøyet og til å fortsette med utviklingen sammen med et fantastisk team, kunder og samarbeidspartnere, sier Lidén.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også