Kredinor henter markeds- og kommunikasjonssjef fra If

Inkassoselskapet Kredinor fortsetter veksten med å hente inn nordisk erfaring på marked og kommunikasjon.
Stategidirektør Charlotte Surén, markeds- og kommunikasjonssjef Jon Berge, og administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor. | Foto: Kredinor
Stategidirektør Charlotte Surén, markeds- og kommunikasjonssjef Jon Berge, og administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor. | Foto: Kredinor

Jon Berge ansettes som ny markeds- og kommunikasjonssjef i Kredinor. Det skriver Kredinor i en pressemelding.

Berge kommer fra stillingen som nordisk kommunikasjonsdirektør for forsikringsselskapet If.

Inkassobransjen står midt i en stor omveltning, der helhetlig ansvar for kunden og bærekraft blir stadig mer sentralt. Kredinor har tatt lederskap i denne utviklingen, og jeg ser frem til å bidra til å ta bransjen videre i riktig retning, sier Berge.

Kredinor fusjonerte med Mohdi høsten 2022. Selskapet skriver at de har ambisiøse planer for videre utvikling av det fusjonerte konsernet, og at Berges erfaring da kommer godt med.

– Berge har lang erfaring fra finansbransjen og har de siste årene jobbet som kommunikasjonsdirektør med ansvar for hele Norden. Dette er erfaringer som er verdifulle for oss, og vi er svært glade for at han vil være med på laget og reisen vår videre, sier administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor.

Berge starter i jobben hos Kredinor 1. mars.

Strategidirektør i Kredinor, Charlotte Surén, sier og at Kredinor er i ferd med å styrke og profesjonalisere markeds- og kommunikasjonsressursene i selskapet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også