FinansWatch

DNBs startup-jeger slutter etter tre år

Karen Elisabeth Ohm Heskja forlater jobben som leder for DNB Ventures for å bli direktør for strategi og forretningsutvikling i rådgivningsselskapet BDO.

Foto: Stig B. Fiksdal/DNB

Ohm Heskja har i løpet av sine tre år som DNB Ventures-sjef brukt noen av de 250 millionene hun har hatt til rådighet til å investere i selskaper som Spiir, Luca Labs, Payr og Fundigpartner. I et intervju med nettavisen Shifter forteller hun erfaringene.

– For det første er jeg veldig takknemlig for å få lov til å være med på å bygge opp dette. Det har vært en viktig og spennende satsing for DNB, som har fått mye oppmerksomhet. Jeg er stolt av det grunnlaget vi nå har klart å skape på denne korte tiden, sier Ohm Heskja til avisen

Målet for DNB Ventures har vært å skape verdi både for oppstartselskapene de investerer i og for banken selv. Noe som ikke alltid er helt enkelt å balanserere.

– Å finne den gode miksen, det skal ikke være lett, og det er ikke lett. Men det er det som er spennende, og det ligger i jobben å balansere disse to.

I den nye jobben i BDO skal hun jobbe særlig med små og mellomstore bedrifter.

- SMB er selve ryggmargen i norsk økonomi, og med dette får jeg være med å påvirke bærekraftigheten og robustheten i forretningsmodellene til disse selskapene, sier Heskja.

Børjesson tilbake som markedsdirektør i Gjensidige

Christoffer Hernæs slutter i Sbanken 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch