DNBs startup-jeger slutter etter tre år

Karen Elisabeth Ohm Heskja forlater jobben som leder for DNB Ventures for å bli direktør for strategi og forretningsutvikling i rådgivningsselskapet BDO.
Foto: Stig B. Fiksdal/DNB
Foto: Stig B. Fiksdal/DNB

Ohm Heskja har i løpet av sine tre år som DNB Ventures-sjef brukt noen av de 250 millionene hun har hatt til rådighet til å investere i selskaper som Spiir, Luca Labs, Payr og Fundigpartner. I et intervju med nettavisen Shifter forteller hun erfaringene.

– For det første er jeg veldig takknemlig for å få lov til å være med på å bygge opp dette. Det har vært en viktig og spennende satsing for DNB, som har fått mye oppmerksomhet. Jeg er stolt av det grunnlaget vi nå har klart å skape på denne korte tiden, sier Ohm Heskja til avisen

Målet for DNB Ventures har vært å skape verdi både for oppstartselskapene de investerer i og for banken selv. Noe som ikke alltid er helt enkelt å balanserere.

– Å finne den gode miksen, det skal ikke være lett, og det er ikke lett. Men det er det som er spennende, og det ligger i jobben å balansere disse to.

I den nye jobben i BDO skal hun jobbe særlig med små og mellomstore bedrifter.

- SMB er selve ryggmargen i norsk økonomi, og med dette får jeg være med å påvirke bærekraftigheten og robustheten i forretningsmodellene til disse selskapene, sier Heskja.

Børjesson tilbake som markedsdirektør i Gjensidige

Christoffer Hernæs slutter i Sbanken 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også