Storebrands nordiske eiendomsfond gjør sitt første oppkjøp

Eiendomsfondet kjøper et logistikkbygg i Sverige. Det er første steget i selskapets strategi om vekst i eiendomssektoren i Norden.
Fondsforvalter for Storebrand Nordic Real Estate Fund, Henrik Bastman. | Foto: Storebrand
Fondsforvalter for Storebrand Nordic Real Estate Fund, Henrik Bastman. | Foto: Storebrand

– Dette signaliserer oppstarten av vårt nordiske investeringsprogram, og vi er godt posisjonert til å øke investeringstakten etter hvert som markedet utvikler seg, sier fondsforvalter for Storebrand Nordic Real Estate Fund, Henrik Bastman, i en pressemelding.

Fondet er bygget rundt en core plus-strategi som omfatter Finland, Norge, Sverige og Danmark, og fokuserer per i dag på logisitkk og bolig, og de har nå gjort sitt første kjøp av et logistikkbygg i Örebro i Sverige.

– Den nylig anskaffede eiendommen illustrerer Storebrands forpliktelse til å investere i eiendom som tilbyr langsiktig bærekraftig verdi. Med strategisk god beliggenhet i det nordiske regionale transportsystemet, oppfyller anlegget SNREs strenge investerings- og bærekraftskriterier, sier Bastman.

Storebrand opplyser at transaksjonen blir etter planen avsluttet i mars 2024, med Roschier, Svalner og WSP som rådgivere.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også