Kron har doblet antall ansatte

Investeringsappen Kron har hatt en stor vekst fra november og har nå doblet antall kunder og ansatte. Spesielt på teknologi-siden skjer det mye for Kron.
Foto: Privat
Foto: Privat

I et intervju med Shifter forteller daglig leder Emma Tryti i Kron om veksten til selskapet. Da FinansWatch tok en prat med henne tidligere i sommer kunne hun fortelle at det var kø med nye kunder da de lanserte spareappen sin og at de var glade for å ha vunnet Akademikerne Pluss som pensjonskunder.

Nå forteller Tryti til Shifter om veksten i antall ansatte, og spesielt innen teknologi, som er feltet til halvparten av de 10 nye ansatte. Utfordringen da er å finne mulige arbeidstakere som driver med teknologi, som kanskje ikke ser på Kron som et typisk arbeidssted.

– Av dem vi har ansatt finner omtrent halvparten oss, mens den andre halvparten finner vi. Våre teknologer har gjort en fantastisk jobb og tiltrekker seg mange talenter, sier Tryti, til Shifter.

Selskapet har gått fra 10 til 20 ansatte siden november, men Tryti mener at det ikke alltid er størst tempo som er viktigst for et nyoppstartet selskap.

– Vi diskuterer mye om hva som er riktig fart. Det er ikke sikkert at den raskeste farten alltid er best. Vi prøver oss frem og finner en «smart fart». Etter en vår med mange nye mennesker på plass i løpet av kort tid, rigger vi oss nå for neste bølge. Vi skal styrke teamet med både teknologer og markedsfolk, sier Tryti.

Konsernsjef i KLP: – Andre kvartal har vært strålende på alle måter

Statens obligasjonsfond står nesten urørt: – Aktiviteten til fondet har vært lav

Arbeider med nytt investeringsfond i Nord-Norge 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også