FinansWatch

Kron estimerer med nye pensjonsavtaler tilsvarende 100 millioner

1. februar lanserte Kron sin EPK-sløsning og i løpet av dag en hadde 600 kunder valgt Kron som pensjonsleverandør. – I dag blir «flytt pensjonen din» tilgjengelig også i mobil appene våre og senere i uken vil vi starte med proaktiv kommunikasjon til eksisterende kunder, Akademikerne-medlemmer og nye kunder, sier Emma Tryti, administrerende direktør i Kron til FinansWatch.

Emma Tryti er administrerende direktør i Kron. | Foto: Kron

– Vi har sett tendensene til at pensjon engasjerer vesentlig mer enn tidligere, men at kunder som til sammen representerer godt over 100 millioner kroner i pensjonsmidler skulle velge Kron etter at vi åpnet «flytt pensjonen til Kron» knappen på nettsiden, er over all forventing, sier Emma Tryti, administrerende direktør i Kron til FinansWatch.

Kron er en av utfordrerne i EPK-kappløpet og inngikk i fjor en avtale med Akademikerne Pluss om å tilby pensjonsløsninger til i overkant av 220.000 medlemmer, i tillegg til eksisterende kunder. 1. februar lanserte Kron sin pensjonsløsning, noen timer etter at startskuddet gikk hadde 600 kunder valgt Kron som pensjonsleverandør, og i dag forvalter Kron over 100 millioner kroner i pensjonsmidler.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Pensjonssparing: Flere skrur på «Is i magen»

Med funksjonen «Is i magen» i Kron-appen kan kundene følge med på hvordan nyhetsbildet påvirker investeringene deres. – Dette for å hjelpe kunden å nettopp ha is i magen opp mot opprinnelig spareplan, sier Emma Tryti i Kron.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch