Kapitalforvalter styrker det nordiske teamet

Alfred Berg Kapitalforvaltning har signert en samarbeidsavtale med EAB Group Plc i Finland for å styrke sin nordiske tilstedeværelse.
Alfred Berg Kapitalforvaltning har 60 ansatte i Oslo og Stockholm, og forvalter 115 milliarder kroner | Foto: Illustrasjon: Colourbox
Alfred Berg Kapitalforvaltning har 60 ansatte i Oslo og Stockholm, og forvalter 115 milliarder kroner | Foto: Illustrasjon: Colourbox

Alfred Berg Kapitalforvaltning har fredag signert en samarbeidsavtale med EAB Group Plc (EAB) i Finland. Avtalen innebærer at EABs forvaltningsteam i Finland integreres med Alfred Bergs forvaltningsteam i Norge og Sverige.

– Gjennom avtalen med EAB styrker vi vår nordiske tilstedeværelse. I tillegg til våre erfarne forvaltningsteam i Oslo og Stockholm, vil vi nå også ha dyktige forvaltere med tung lokal kompetanse i Helsinki. EABs lange erfaring og kompetanse innen alternative investeringer vil også komplettere vår øvrige forvaltning på en god måte, sier Helge Arnesen, administrerende direktør i Alfred Berg Kapitalforvaltning, i en melding.

Det nordiske forvaltningsteamet i Alfred Berg vil utgjøre mer enn 20 forvaltere og analytikere basert i Oslo, Stockholm og Helsinki. Teamet vil forvalte verdier for rundt 120 milliarder kroner på vegne av nordiske og internasjonale kunder.

– Dette er en unik mulighet til å arbeide sammen med Alfred Berg i Norge og Sverige. Jeg er sikker på at samarbeidet vil skape store verdier for våre kunder, sier Daniel Pasternack, Daniel Pasternack, administrerende direktør i EAB Group Plc.

EAB Group Plc har 88 ansatte fordelt på 13 kontorer i Finland og selskapet forvalter rundt 30 milliarder kroner. Alfred Berg Kapitalforvaltning har 60 ansatte i Oslo og Stockholm, og forvalter på sin side 115 milliarder kroner.

BNP Paribas Asset Management eier 100 prosent av Alfred Berg Kapitalforvaltning og er største aksjonær i EAB Group.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også