Gjensidige forlenger avtalen med Tietoevry

Den nye kontrakten inkluderer modernisering og sikring av Gjensidiges IT-veikart.
FORNØYD: Johan Rostoft, teknologidirektør i Gjensidige, sier den nye avtalen vil sikre forsikringsselskapets moderniseringsarbeid.
FORNØYD: Johan Rostoft, teknologidirektør i Gjensidige, sier den nye avtalen vil sikre forsikringsselskapets moderniseringsarbeid.

Gjensidige Forsikring utvider sin kontrakt med Tietoevry Tech Services i Norge, melder partene i en pressemelding tirsdag.

Den nye kontrakten bygger videre på 20 år med tett samarbeid og inkluderer modernisering og sikring av Gjensidiges IT-veikart, opplyses det. Dette skal støtte forsikringsselskapets vekstambisjoner.

– Vi er glade for å fortsette vårt partnerskap med Tietoevry Tech Services. Partnerskapet vil bidra til vår moderniseringsreise og at vi opprettholder en stabil og sikker IT-plattform, sier Johan Rostoft, teknologidirektør i Gjensidige. 

Tietoevry er kjernebankleverandør til en rekke norske banker. Tietoevry Tech Services skal sørge for at Gjensidige får effektive IT-tjenester med høy standard.

– Jeg er stolt over at vi fortsetter å være en betrodd partner for Gjensidige når det gjelder IT-tjenester. Denne forlengelsen er et resultat av vårt langvarige forhold til dem, som går 20 år tilbake i tid. Det fornyede samarbeidet vil gjøre det mulig for Gjensidige å dra nytte av automatisering og bidra til en mer effektiv forretningsdrift, sier Evi Seljevoll, leder for Tietoevry Tech Services i Norge.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også