Nordea og Gjensidige forlenger samarbeidsavtale

Nordea inngår en distribusjonssamarbeidsavtale med Gjensidige om forsikringstjenester for tre nye år.
Konsernsjef i Gjensidige, Geir Holmgren, og leder for privatmarkedet og landsjef i Nordea Norge, Randi Marjamaa. | Foto: Nordea
Konsernsjef i Gjensidige, Geir Holmgren, og leder for privatmarkedet og landsjef i Nordea Norge, Randi Marjamaa. | Foto: Nordea

– Det er viktig for begge selskapene å skape gode kundeopplevelser med ledende digitale løsninger og faglig sterke rådgivere. Erfaringene viser at samarbeidet er det til det beste for kundene, der vi legger vekt på å kunne tilby de beste produkter og tjenester også fremover, sier konsernsjef i Gjensidige, Geir Holmgren, i en pressemelding fra Nordea.

Samarbeidsavtalen startet opprinnelig i 2018, på samme tidspunkt som Nordea kjøpte bankvirksomheten til Gjensidige, og innebærer at kunder i Gjensidige får tilgang til banktjenester fra Nordea, og kunder i Nordea får tilgang til forsikringstjenestene hos Gjensidige. 

– Vi er opptatt av å ha et bredt verditilbud, og vi opplever at våre kunder etterspør forsikring som en del av den økonomiske rådgivningen. Derfor er Gjensidige et naturlig valg for oss, sier leder for privatmarkedet og landsjef i Nordea Norge, Randi Marjamaa.

Avtalen er nå fonyet for tre år, med mulighet for forlengelse i ytterligere to år.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også