Howden sluker nok en forsikringsmegler

Gjør sitt andre store oppkjøp på kort tid. 
OPPKJØP: CEO i Howden, Andreas Kvan, melder at de gjør nok et oppkjøp i Norge. Her foran kontorene deres på Lysaker. | Foto: Howden Group
OPPKJØP: CEO i Howden, Andreas Kvan, melder at de gjør nok et oppkjøp i Norge. Her foran kontorene deres på Lysaker. | Foto: Howden Group

Under en måned etter at den internasjonale forsikringsgiganten Howden kjøpte forsikringsmeglingen til Arctic Securities, Arctic Insurance, melder de nå at de har gjort nok et oppkjøp av nok en forsikringsmegler. 

- Vi er enige med Howden Norway om å selge hundre prosent av aksjene i Kapitol Forsikringsmegling. Forventet overtakelse senere i Q1 2024, skriver Kapitol på sin LinkedIn.

- Vi alle ser frem til å starte arbeidet og fortsette med å skape verdier for våre oppdragsgivere, skriver de videre. 

Anders Kvan, CEO Howden Norway sier at Kapitol vil ytterligere styrke Howden sitt Affinity team og sammen vil vi innta en ledende posisjon i det norske markedet. 

- Vi komplimenterer hverandre og vil tilby våre eksisterende og nye kunder et enda bedre produkt. Kapitol vil representere et ytterligere steg i vårt mål om å bli den ledende megleren i det norske markedet, sier han. 

Daglig leder i Kapitol Forsikringsmegling, Paul Salman, sier de er svært fornøyd med prosessen og at det er Howden vi har kommet til enighet med.

- Vi så raskt at Howden utmerket seg med sterkt fokus på SMB og Affinty markedet og vi er trygge på at våre kunder vil være tjent med vår felles satsning innenfor disse områdene. Kapitol har i 38 år satt kunden i fokus, sammen med Howden ser vi frem til å videreføre dette.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også