Skademeldingene strømmer inn: – Vi har registrert 120 skadesaker bare i dag

Tryg Forsikring har per mandag klokken 10 registrert over 190 skadesaker i forbindelse med uvær, mildvær og snøsmelting siden søndag.
STORT ANTALL SKADESAKER: Skademeldingene har kommet inn i voldsomt tempo, forteller kommunikasjonsrådgiver Torbjørn Brandeggen i Tryg Forsikring.
STORT ANTALL SKADESAKER: Skademeldingene har kommet inn i voldsomt tempo, forteller kommunikasjonsrådgiver Torbjørn Brandeggen i Tryg Forsikring.

– Skademeldingene har strømmet inn i voldsomt tempo mandag, og vi har siden midnatt registrert vel 120 skadesaker bare i dag. 80 av disse gjelder bygningsskader med utette tak samt vanninntrenging i boliger og kjellere. I tillegg har vi hatt veihjelp for 65 bilister der flere har kjørt seg fast i en blanding av snø og vann og sørpe eller kjørt utfor veien, sier kommunikasjonsrådgiver Torbjørn Brandeggen i Tryg Forsikring, i en pressemelding. 

Geografisk er det innmeldt flest skader i Stavanger-området, Rogaland, Bergen, Larvik og Skien, men uværsskadene tiltar i flere andre områder i Vestland og på Øst- og Sørlandet.

– Vi har også en rekke skadesaker der frosne vannrør har sprukket når de har tint, og flere bilister har i dag fått starthjelp til bilen etter å ha kjørt i dype vanndammer til bilen stoppet, sier Brandeggen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også