Gjensidige lander ny avtale med YS - lover bedre betingelser på bil og reise

YS forlenger forsikringsavtalen med Gjensidige i seks nye år.
FORTSETTER SOM PARTNERE: YS-leder Hans-Erik Skjæggerud og Gjensidiges konsernsjef Geir Holmgren signerte torsdag en ny og langsiktig samarbeidsavtale. | Foto: Gjensidige
FORTSETTER SOM PARTNERE: YS-leder Hans-Erik Skjæggerud og Gjensidiges konsernsjef Geir Holmgren signerte torsdag en ny og langsiktig samarbeidsavtale. | Foto: Gjensidige

Etter å nesten ha samarbeidet i 50 år inngår Gjensidige og YS en ny samarbeidsavtale, melder YS i en pressemelding.

Avtalen, som kom på plass onsdag, skal gi alle medlemmene i YS bedre betingelser, og spesielt til de unge når det gjelder produkter som bil- eller reiseforsikring. 

– Gjensidige verdsetter svært høyt det gode partnerskapet, og er veldig fornøyd med å ha landet en ny avtale etter en omfattende prosess. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre tilbud og gode service ved kjøp og ved skade. Det er viktig å strekke oss langt for å møte de forventninger som YS og medlemmene har til oss, sier konsernsjef Geir Holmgren i Gjensidige.

YS-leder Hans-Erik Skjæggerud mener dette sier noe om hvor fornøyd både YS og medlemmene har vært og fortsatt er med tilbudet. 

– Tilfredsheten blant kundene i Gjensidige er høy, og bidrar til at YS har blant Norges mest fornøyde medlemmer. Svært mange benytter seg av de gode forsikringsfordelene gjennom Gjensidige, sier Skjæggerud.

Få siste nytt fra forsikringsbransjen - meld deg på vårt nyhetsbrev

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også