Tryg-direktør mottar Sunnivaprisen

– Å vinne denne prisen er litt sprøtt, men også kjempestas. Jeg har lenge sett opp til de andre kvinnene som står på vinnerlisten.
VINNER: Sunnivaprisen til Henriette Sæther Tveit | Foto: Philip Davali
VINNER: Sunnivaprisen til Henriette Sæther Tveit | Foto: Philip Davali

Hvert år deler Bergen Næringsråd i samarbeid med Grieg Gruppen, ut pris til årets unge kvinnelige leder. Under årets julelunsj ble Sunnivaprisen delt ut til Henriette Sæther Tveit, direktør for kundeutvikling i Tryg forsikring, skriver BA

– Å vinne denne prisen er litt sprøtt, men også kjempestas. Jeg har lenge sett opp til de andre kvinnene som står på vinnerlisten, sier Tveit.

– Å være i Tryg har gitt meg bevis på at det jeg tidligere har lært i vekstselskaper fungerer også i et stort børsnotert selskap. Selv om jeg har en annerledes bakgrunn kan jeg bidra med verdier og innovasjon.

Elna Kathrine Grieg, som er medeier i Grieg Gruppen, har varme ord om vinneren. 

– Hun har et ekte og smittende engasjement. En lagleder med et sterkt ønske om å hjelpe andre å skinne. Gjennom sitt yrkesliv har hun tatt sjanser og banet vei for folk rundt seg, sier Grieg til BT.

Blant de tidligere vinnerne av prisen finner vi konsernsjef i Sparebank 1 SR-Bank, Benedicte Schilbred Fasmer. Hun mottok prisen i 2005. 

Sæther Tveit har en MBA i bærekraftig forretningsinnovasjon fra NHH og master i medievitenskap fra Universitet i Bergen, samt bachelor i filmproduksjon.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også