Finansforbundet positiv til fusjonen

– Sammenslåingen befester posisjonen til «forsikring i bank»-konseptet, vil realisere betydelige synergier, og gi et bedre og bredere tilbud til kunder over hele landet.
Foto: Finansforbundet
Foto: Finansforbundet

Nestleder, Arne Fredrik Håstein, i Finansforbundet sier i en pressmelding at de stiller seg positiv til fusjonen mellom Eika Forsikring Og Fremtind.

– Vi ser positivt på forslaget om sammenslåingen. Det skjer store endringer i finansnæringen om dagen, og vi har grunn til å tro at nye Fremtind Forsikring vil skape muligheter også for de ansatte, sier han. 

– Sammenslåingen befester posisjonen til «forsikring i bank»-konseptet, vil realisere betydelige synergier, og gi et bedre og bredere tilbud til kunder over hele landet, heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Han sier videre at det er meget positivt for kompetanseutviklingen. 

– Jeg registrerer at Fremtind Forsikring ønsker å bygge videre på sterke kompetansemiljøer innenfor teknologi, og styrke utviklingsmulighetene til medarbeiderne. Vi er positive til alle initiativ som bidrar til gode arbeidsplasser som vektlegger kompetanseutvikling for de ansatte, sier Håstein.

Håstein nevner at det forutsetter at de ansattes representanter er involvert i hele prosessen, for å sikre at de ansattes rettigheter og muligheter ivaretas.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også