Tryg: – Fornøyd med sluttpakkene

– Vi er veldig glade over at det var så mange som benyttet seg av dette tilbudet. 
Foto: Philip Davali
Foto: Philip Davali

Etter at Tryg varslet at de skulle nedbemanne med inntil 270 ansatte, ble det for kort tid siden opplyst at 50 av stillingene skulle kuttes ved kontoret i Bergen. Det ble da varslet at 36 hadde takket ja til en sluttavtale med forsikringsgiganten. 

Hovedtillitsvalgt i Tryg, Mette Osvold, sier til Finansfokus at prosessen har vært fin, og at de er fornøyd med utfallet så langt. 

– Vi er veldig glade for at det ble gitt et tilbud om en frivillig sluttpakkeløsning i denne situasjonen. Det var et ønske fra vår side at dette skulle være et frivillig tilbud til alle som jobber innen de berørte områdene. Det er faktisk første gang Tryg tilbyr frivillige sluttordninger som en del av en omstillingsprosess. At folk i denne omgang selv har kunnet melde sin interesse har vært veldig vellykket, for dette betyr at langt færre har kommet i omstilling enn det vi først fryktet. Siden så mange frivillig tok pakke, blir jobben lettere både for oss tillitsvalgte og HR. Og ikke minst for de som faktisk er omstilt, sier Osvold. 

– Vi er veldig glade over at det var så mange som benyttet seg av dette tilbudet. 

Hun forteller også at det er flere av de ansatte som allerede har fått nye jobber. 

– Noen har fått tilbud om jobb andre steder i organisasjonen. For andre er det større usikkerhet, og dem støtter vi så godt vi kan. Hele omstillingsløpet skal være ferdig til februar, så vi har fremdeles en del tid til å finne gode løsninger. 


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også