Han blir ny CEO for Zurich i Norden

Etter tre år i rollen som strategisk porteføljeansvarlig har Mattias Fritz Blitt utnevnt for ny CEO for forsikringsselskapet Zurich i Norden. 
NYUTNEVNT: – Sammen med vårt sterke team ser jeg frem til å utvikle virksomheten og fortsette den positive reisen Zurich er på i Norden, sier Mattias Fritz, nyutnevnt CEO for Zurich i Norden. | Foto: Zurich
NYUTNEVNT: – Sammen med vårt sterke team ser jeg frem til å utvikle virksomheten og fortsette den positive reisen Zurich er på i Norden, sier Mattias Fritz, nyutnevnt CEO for Zurich i Norden. | Foto: Zurich

Den 1. November blir Mattias Fritz CEO for det sveitsiske forsikringsselskapet Zurich i Norden og rundt 200 medarbeidere på avdelingene i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Han har over 17 års erfaring fra bransjen med ledende roller i internasjonale forsikringsselskaper i Norden. 

Jeg er svært glad for tilliten. Sammen med vårt sterke team ser jeg frem til å utvikle virksomheten og fortsette den positive reisen Zurich er på i Norden. Vi har god vekst i kategorien mellomstore bedrifter og håpet er at enda flere kunder og formidlere får oppleve forskjellen som vår kompetanse og service gir, sier Mattias Fritz i en pressemelding. 

Zurich har vært aktiv på det nordiske markedet i snart 150 år, og fokus ligger på å tilby forsikringer og risikoforebyggende tjenester til store og mellomstore foretak med både lokal og global eksponering. Selskapet har også en ambisjon om å oppnå netto null i klimarelaterte utslipp innen 2050.

– Bærekraft er et viktig område for hele organisasjonen, og jeg er svært stolt over å være en del av et selskap i forkant, fortsetter Mattias Fritz. 

Mattias Fritz etterfølger Dirk De Nil som vil fortsette å jobbe i selskapet. Han går videre til å bli Global leder for Zurich Resilience Solutions, et av selskapets raskest voksende forretningsområder for risikostyring.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også