Hovedtillitsvalgt i Tryg om kutt: – Folk er litt i sjokk over nyheten

Selv om selskapet har varslet at de fleste kuttene tas i Danmark, skaper kuttene bekymring også blant de ansatte her i Norge. 
TILLITSVALGT: Mette Osvold skal som tillitsvalgt sørge for at prosessen i Tryg skjer i henhold til alle lover og regler. | Foto: Tryg
TILLITSVALGT: Mette Osvold skal som tillitsvalgt sørge for at prosessen i Tryg skjer i henhold til alle lover og regler. | Foto: Tryg

Tryg kunngjorde i går at de grunnet makroøkonomiske endringer har besluttet å endre strukturen i konsernet for å bedre situasjonen. 270 skal kuttes i forbindelse med at selskapets to bedriftsavdelinger slås sammen, men de fleste kuttene tas i Danmark. 

– Det er jo klart at dette tallet ved første øyekast ser stort ut, men det er viktig å være klar over at det gjelder totalt for hele Tryg-konsernet. Hva som blir det faktiske tallet i Norge vet vi ikke enda, for nå begynner prosessen med å finne gode løsninger sammen med ledelsen, sier Mette Osvold, hovedtillitsvalgt i Tryg Norge til FinansFokus.

Hun kommenterer videre at de tillitsvalgte kommer til å ha fokus på at prosessen følger alle regler og bestemmelser, samt gjøre alt de kan for å begrense konsekvensene og finne løsninger for deres medlemmer. 

– Folk har nok fått litt sjokk, og vi hører summing i gangene. Nå må folk få fordøye dette litt, men det er naturlig å kjenne på en bekymring med slike nyheter. Og så vil jeg igjen understreke at selv om tallet er høyt, så er det totalen for konsernet, og ikke bare for Norge, sier Osvold.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også