Etter et halvt års drift har Forsikringsformidlerskolen fått 725 registrerte brukere

Forsikringsformidlerskolen har fikk 725 registrerte brukere i sitt først operative halvår.
Rektor ved Forsikringsformidlerskolen Erik Rønningen og driftsdirektør, Eirik Hevrøy. | Foto: Forsikringsformidlerskolen / PR
Rektor ved Forsikringsformidlerskolen Erik Rønningen og driftsdirektør, Eirik Hevrøy. | Foto: Forsikringsformidlerskolen / PR

Forsikringsformidlerloven ble innført i fjor. Sammen med tilhørende forskrift, pålegger loven alle virksomheter som driver med forsikringsformidling krav om årlig etterutdanning for alle ansatte som faller inn under definisjonen av forsikringsformidling. Loven ført til at Norske Forsikringsmegleres Forening tok beslutningen om å etablere den nye skolen. Etter et halvt års drift har skolen 725 registrerte brukere, det skriver Norske Forsikringsmegleres Forening i en pressemelding.

– Loven omfatter svært mange, derfor er det meget hyggelig at bransjen nå omfavner den nye satsingen på kompetanseheving, uttaler rektor ved skolen, Erik Rønningen, i pressemeldingen.

Undervisningsopplegget foregår gjennom en nettbasert utdanningsportal, hvor Eirik Hevrøy er driftsdirektør og ansvarlig for drift av skolen. Hevrøy forklarer i pressemeldingen at de får god respons på undervisningsopplegget.

– Fremover vil vi innføre en løpende modell for tilbakemelding på kursprogrammet. Tanken er at alle tilbakemeldinger skal brukes for ytterligere å forbedre et godt produkt, uttaler Hevrøy i pressemeldingen.

Så langt i år har skolen lansert 16 timer med undervisningsopplegg. Hevrøy forteller at den neste store milepælen er å produsere minimum 15 nye undervisningstimer for 2024. Disse produseres i annet halvår 2023.

Rektor Erik Rønningen ønsker å kunne tilby spesialiseringskurs innen mangfoldet av nisjer som forsikring består av. Han mener at det blir minst like viktig å videreutvikle et bredere repertoar av kurs innen tverrgående emner, allmenne kurs innen temaer som er felles og viktige for alle formidlere uavhengig av spesialisering.

– Frem til nå har fokus vært å gjennomføre en god etablering. Men fremover ønsker vi å skape et enda bredere sammensatt bibliotek av kurs, forklarer Rønningen i pressemeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå


Les også